Dit is wel een behoorlijk dilemma. Ik heb best wel de behoefte om mijn man een beetje tevreden te houden. Een aantrekkingskracht tussen hem en mij vind ik ook wel plezierig. Maar hij vindt deze outfit spuuglelijk. Kleding boeit hem meestal niet zo. Deze outfit boeit hem al helemaal niet. Of beter gezegd, het vest doet hem niks. Mijn supercomfortabele, lekker warm, zachte vest met – naar mijn mening – een super gave print. Ik ben er dol op. In de herfst draag ik hem ook als jas. Een dikke sjaal erbij en klaar. Dan voel ik mij daar helemaal mezelf in. Maar op onzekere dagen twijfel ik. Enerzijds vind ik dat ik aan moet trekken wat ik zelf mooi vind. Anderzijds wil ik dat juist HIJ mij mooi vindt. Ik hield het vest aan. Deze keer.

Maar wat hij vindt? Dit vest is veel te groot en lomp. Ik verdwijn erin. Je ziet mijn figuur niet meer. Hij wil vormen zien! Mijn VORMEN.

Bij klanten hoor ik dit ook zoooo vaak. De kleding moet strak zijn en het liefst een beetje kleurrijk. Mannen willen jou zien, jouw figuur zien.

Wat wil jij? Wil je liever een outfit waar jij je happy en zelfverzekerd in voelt of eentje die je man te gek vindt, maar jou aan het twijfelen brengt… Ga je naar dat feestje in die outfit waar hij dol op is. Ondertussen voel jij je er helemaal niet lekker in. Heb jij ook zo’n outfit die hij niet aan te gluren vindt? Maar waar jij je heerlijk in voelt?

Als je (met je man) gaat shoppen, laat jij jouw mening ongemerkt door hem beïnvloeden. Kom je thuis met strakke en kleurrijke outfits. Soms resulterend in miskopen. Logisch is het wel. Je man is toch dé persoon die je het liefst om je heen hebt en een beetje tevreden houdt. Toch? Hoe denk jij erover?

Wat vond je van dit artikel? Like of deel het met je vrienden!