J, 56 jaar (kledingcoaching & kledingkast opruimen):
“Dit voorjaar maakte ik voor het eerst kennis met het fenomeen “happy sets”.

Na een “kast-check”of hoe je dat ook mag noemen ……..hebben we mijn kast eens goed opgeruimd: Heeeeeeeeerlijk!! Wat een genot! Alleen nog kledingstukken in je kast die je draagt. Wat een inspiratie!! Daarom heb ik nogmaals Nynke gevraagd voor een kast inspectie! Nu voor de winter collectie. Sindsdien krijg ik bijna dagelijks complimenten over mijn outfits!!

Hoewel ik mij door omstandigheden niet iedere dag happy voel………kan ik mij toch beter voelen door de leuke sets die Nynke voor mij heeft uitgekozen. Zelf heb ik absoluut geen verstand van mode, dus het is super handig als ik hierbij wat advies krijg. De mode volg ik eigenlijk helemaal niet moet ik erbij zeggen: ik ga voor duurzaamheid. Probeer dus vooral te investeren in kleding die langer mee gaat. Heus……..van wegwerpkleding wordt niemand blij! Sinds 5 jaar organiseer ik kledingruilbeurzen en daarbij valt het op dat de dames met een tas vol miskopen komen……….zoooo jammer! Een eerlijke verkoopster zou je toch moeten kunnen behoeden voor miskopen?? Dus …….als je slim wil investeren: miskopen wil voorkomen……… Advies van Nynke kan ik jou van harte aanraden!!”


Y, 30 jaar (kledingcoaching & personal shoppen):
“Door de kledinganalyse weet Nynke precies wat er in mijn kledingkast hangt. Ze kent mijn stijl en weet welke kleuren en modellen goed bij mij passen.

Tijdens het personal shoppen zocht Nynke leuke setjes voor me die ik kan combineren met kleding die al in mijn kast hangt. Ik kreeg goed advies over maten, modellen, kleuren en combinaties.

Nynke is eerlijk en oprecht in haar advies. Door Nynke haar advies zal ik minder miskopen doen tijdens het shoppen.”