Over Nynke

  • Nynke Willemse (1989)
  • Bachelor of Human Resources Management (2011):
    • Loopbaancoaching
    • Motivatiepsychologie
    • Verandermanagement

Mijn naam is Nynke Willemse en ik ben happy in Friesland met mijn 4,5 jarige kleuter en (op de tweede plek 😉) lieve en grappige man.

Druk aan de studie Human Resources Management in Groningen leerde ik de beginselen van loopbaancoaching. Super boeiend vond ik het om mijn gesprekspartners te bevragen en spiegelen. Mensen zijn zo interessant. Mijn docent merkte echter op dat ik met mijn destijds 22 levensjaren waarschijnlijk niet zo serieus genomen zou worden in dat vak. Ik nam hem wél serieus, dus dat was wel even slikken.

Na het behalen van mijn diploma startte ik als HRM-medewerker in Dordrecht, Rotterdam en Den Haag. Ik keek in de keuken van drie prachtige grote organisaties op de afdeling personeelszaken. Ik zag daar hoe mensen samenwerken en elkaar tegenwerken. De één groeit in zijn ontwikkeling, waar de ander arbeidsongeschikt raakt. Nieuwe medewerkers komen en gaan. Er was plezier en verdriet van de workaholics en doorzetters. Zo ervaarde ik mijn eerste werkende leven.

Van starter op de arbeidsmarkt door naar het volgende hoofdstuk: Ik werd moeder. Maar dat niet alleen. Ik belandde in de wereld van psychologen, want ik kreeg een postnatale depressie. Dit was de leerzaamste periode in mijn leven, mijn zelfvertrouwen was in één klap verdwenen. Mijn herstel van deze periode bracht mij inzicht in mijzelf, wie ik ben en hoe ik in het (werkende) leven sta.

We zijn terug verhuisd van Randstad naar Friesland en ik heb het P&O kantoor verruild voor de damesmode. In een kledingwinkel staan is mijn grote passie en daar kan ik de beste kant van mensen naar boven halen en hen laten stralen. Ik gun het mijn klanten om zichzelf te kunnen zijn, sterk en zelfverzekerd. Dat is het mooiste wat er is. Zo ontstond HappySets en het motto ‘geen kledingstress, twijfels en miskopen meer.’ Het is tijd om mensen verder te helpen.

 

“Ik help jou om lekker in je (vel) kleding te zitten en geld te besparen.”