1989:
Het jaar dat ik geboren werd in een piepklein dorpje in Friesland. Nynke was toentertijd een hippe naam. Twaalf jaar later op HAVO/VWO was ik dan ook één van de drie Nynkes. Als ik niet luister naar mijn naam, komt dat dus niet omdat ik doof ben.

2007:
Druk aan de studie Human Resources Management in Groningen leerde ik de beginselen van personeelsbeleid binnen verschillende organisaties. Super boeiend vond ik het om met HRM instrumenten het beste uit mensen te halen, maar ook alle gespreksvoering tijdens deze opleiding. Mensen en hun motivaties zijn zo interessant.

2011:
Met mijn diploma op zak startte ik als HRM-medewerker in Dordrecht, Rotterdam en Den Haag. Daar was ik gelukkig weer de enige Nynke, ook al waren de bedrijven nog zo groot. Ik keek in de keuken van drie prachtige grote organisaties op de afdeling personeelszaken. Ik zag daar hoe mensen samenwerken en elkaar tegenwerken. De één groeit in zijn ontwikkeling, waar de ander arbeidsongeschikt raakt. Nieuwe medewerkers komen en gaan. Er was plezier en verdriet van de workaholics en doorzetters. Mijn ogen werden geopend en ik realiseerde mij dat dit pas het begin was van mijn werkende leven.

2013:
Ik trouwde met de liefde van mijn leven. Een lieve, grappige Amsterdammer. Ik wilde dolgraag jong moeder worden en ook dat is gelukt. Maar daar kreeg ik ook een heftige postnatale depressie bij. Mijn zelfvertrouwen was in één klap verdwenen en het herstel van bracht mij enorm veel inzicht. Ik leerde wie ik daadwerkelijk ben, wat ik kan en hoe ik in het leven sta. Over dit hele proces schreef ik een boek, wat is uitgebracht onder een pseudoniem. (Als je daarover meer wilt weten, stuur dan even een berichtje, dan krijg je de titel en kun je hem bestellen op bol.com ;-))

2015:
We zijn verhuisd van Randstad naar Friesland en ik heb het P&O kantoor verruild voor de damesmode. In de kledingwinkel kan ik de beste kant van mensen naar boven halen en hen laten stralen. Ik gun het mijn klanten om zelfverzekerd zichzelf te kunnen zijn. Toch blijkt dat een uitdaging voor vele klanten, in de honderden winkels (off- en online).

2017:
Het begin van mijn hobby en creatieve uitlaatklep: MinderMiskopen. Mijn blogs en video’s zijn voor alle vrouwen die lekker in hun vel willen zitten en het zat zijn om miskopen te maken! Mijn doel is een platvorm te creëren om mijn medemens te verlossen van twijfels en miskopen.

 

Psssst. Laat hieronder je mailadres achter, zodat je de nieuwste blogs in je mailbox ontvangt.